Полицията в Луисвил, Кентъки потвърди, че полицаят, който е арестувал

...
Полицията в Луисвил, Кентъки потвърди, че полицаят, който е арестувал
Коментари Харесай

Скоти Шефлър има най-лошия кръг от 266 дни, тъй като полицията предоставя актуална информация след ареста на голф звездата

Полицията в Луисвил, Кентъки удостовери, че служителят на реда, който е арестувал Скоти Шлефър на PGA Championship, не е присъединил видеорекордера си с бодикамера по време на случая - защото американецът призна, че следствията от тестването са се отразили на голфа му.

Двукратният победител в шампионата Masters беше арестуван от полицията пред голф клуб Valhalla в петък и е изправен пред обвинявания, в това число нахлуване от втора степен на служител на реда, закононарушение трета степен и неразумно шофиране. Той е упрекнат и в занемаряване на пътни сигнали на чиновник, управляващ придвижването. Шефлър отхвърля всички обвинявания.

Сега кметът на Луисвил Крейг Грийнбърг осведоми Louisville Courier-Journal, че не съществуват фрагменти от бодикамера за ареста на Шлефер. Голфър номер 1 в света беше освободен без гаранция в 8:40 сутринта ET същия ден и се върна на игрището, с цел да направи първи удар в 10:08 сутринта, като записа 5-под 66.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Скоти Шефлър стартира загрявка за втори кръг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР