Полицията в Лондон разледва смъртта на 23-годишна жена, която загинала

...
Полицията в Лондон разледва смъртта на 23-годишна жена, която загинала
Коментари Харесай

Млада жена загина след консумация на тайнствени бонбони с канабис

Полицията в Лондон разледва гибелта на 23-годишна жена, която починала откакто яла бонбони, за които се счита, че съдържали канабис.

Жертвата била откарана в болница дружно със собствен другар на 21 години, откакто и двамата се почувствали зле след консумация на сладките. Момичето починало, само че нейния другар оживял.

Оказва се, че бонбоните, които са брандирани с логото на известна марка и с опаковка подобаваща за деца, са поръчани по приложение за известия и са доставени в дома на починалата.

Във връзка с трагичния случай има задържан. На мъжа са повдигнати обвинявания за отравяне с потребление на синтетичен канабиноид Клас B, написа английското издание " Метро ". Както и за доставката на веществото.

У арестувания били намерено огромно количество кеш и артикули за хранене, за които се счита, че съдържат канабис.

Някои бонбони били тествани и съществува възможност да има връзка с различен случай по-рано тази година. Тогава жена е била призната в болница.

“Трябва да предупредя обществото срещу потреблението на всевъзможни субстанции, съдържащи неразрешени вещества, в това число тези бонбони с канабис”, споделя един от ръководителите на локалната полиция.

“Моля ви, не купувайте и не консумирайте сходни артикули. Те са противозаконни. А поради опаковката си, подобаваща и за деца, има риск от предозиране”, добавя той

За момента няма изясненост къде тъкмо се пакетират въпросните лакомства, само че локалната полиция е решена да прекрати казуса.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР