Полицията в графство Есекс задържа четвърти заподозрян по случая с

...
Полицията в графство Есекс задържа четвърти заподозрян по случая с
Коментари Харесай

Четвърти арест заради камиона-ковчег


Полицията в графство Есекс задържа четвърти обвинен по случая с гибелта на 39 души, открити в хладилен камион, съобщи БГНЕС.

Те бяха открити сутринта на 23 октомври в камиона, който е влезнал във Англия през пристанището Холихед, където дебаркират фериботите от остров Ирландия. Загиналите се оказали жители на Китай: 8 дами и 31 мъже.

„ Мога да потвърдя, че задържахме четвърти човек, 48-годишен мъж от Северна Ирландия, той е задържан на летище Станстед по позорения за нелегално транспортиране на хора и непредумишлено ликвидиране ”, споделя се в известия не шефа на полицейската работа Пип Милз

По рано през днешния ден по същите съмнения бяха задържани 38-годишен мъж и 38-годишна жена от град Уорингтън. Задържан бе и 23-годишният водач на камиона.

По мотив първичните известия, че камионът-убиец бил български, БГНЕС напомня, че той не е влизал в България нито един път от 2017 година, заяви Гранична полиция. Камионът марка „ Скания “ е напуснала за финален път България на 20 юни 2017 година Той е бил ръководен от двама жители на Англия. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР