Полицията в графство Дарбишир го спряла за няколко нарушения Полицията

...
Полицията в графство Дарбишир го спряла за няколко нарушения Полицията
Коментари Харесай

Хванаха 69-годишен шофьор, карал 50 г. без книжка

Полицията в графство Дарбишир го спряла за няколко нарушавания

Полицията в английското графство Дарбишир арестува 69-годишен мъж, който карал кола без шофьорска брошура над 50 години, заяви „ Метро “. Полицаите спрял лидера за няколко нарушавания. При инспекцията той не показал шофьорска брошура, тъй като просто не имал такава.

Оказа се, че британецът кара кола от 19-годишен, макар че в никакъв случай не е полагал изпит и не е получил позволение за ръководство на МПС. Измамил застрахователните компании с изказванието, че разполага с нужните документи. Апрез всичките тези години той се хвалел на другари и семейство с неналичието на шофьорска брошура, предава lupa.bg.

Полицията конфискува колата на британеца и му повдига обвинявания. „ Най-накрая това недопустимо държание спря. Ако беше претърпял случай и бяхме платили обезщетение, щяхме да пожелаеме той да възвърне цялата сума “, сподели Пол Фарли, представител на Бюрото на автомобилните застрахователи.

По-рано беше обявено за 82-годишен японец от град Шисо, който бе задържан за шофиране без брошура, която му била отнета преди към 60 години. През това време очевидно в никакъв случай не е бил хващан в нарушавания.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР