Полицията в германската провинция Саксония бе подложена на сериозни критики,

...
Полицията в германската провинция Саксония бе подложена на сериозни критики,
Коментари Харесай

Критики към германската полиция заради протестите

Полицията в немската провинция Саксония бе подложена на съществени рецензии, откакто при митинги на извънредно десни и на леви се стигна до конфликти, съобщи ДПА.

Смъртта на 35-годишен немец в Кемниц в неделя, за който се допуска, че е бил погубен от двама претенденти за леговище от Ирак и Сирия, предизвика двудневни митинги на крайната десница в града.

Вчера по време на втората проява за два дни в Кемниц с е стигна до конфликти сред близо петте хиляди крайнодесни стачкуващи и към хилядата леви стачкуващи, излезли да стачкуват против тях. Бяха ранени шестима души.
 Кемниц БГНЕС
Говорител на полицията призна по-късно, че в Кемниц не са били ситуирани задоволително служители на реда, които да предотвратят насилието.-->

Председателят на синдиката на служителите на реда Оливер Малков съобщи пред немски вестник, че повода за дефицита на служители на реда са всеобщите съкращения на чиновници на реда през последните години, показва ДПА.
 Кемниц БГНЕС
Той означи също, че в Германия се следи наклонност жителите да стартират сами да се пазят.

" Щом страната наподобява към този момент не поставя старания да пази жителите, те взимат нещата в личните си ръце и стартират да разчитат на групи за самоотбрана и доброволни патрули ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР