Полицията в Добрич залови 13-годишен да кара кола. Малолетното момче

...
Полицията в Добрич залови 13-годишен да кара кола. Малолетното момче
Коментари Харесай

13-годишният пиян шофьор: Детето изпило една бира вкъщи и втора с баща си

Полицията в Добрич залови 13-годишен да кара кола. Малолетното момче не само, че е седнало зад кормилото, само че при инспекцията за алкохол, дрегерът е отчел 1,13 промила алкохол в кръвта.

„ В хода на инспекцията детето декларира, че е изпило една бира у дома, след което, пристигайки в Добрич с татко си, си е купило още една, която е изпило. Бащата е оставил детето в колата с ключовете и е отишъл на казино “, сподели представителят на Районна прокуратура – Добрич Даниел Илиев, предава бТВ.

Сигналът е подаден към 00:30 ч. през вчерашния ден и е за лице, което дрифтира на паркинг в центъра на Добрич. За благополучие, там не е имало доста коли. През това време то е бил в игрална зала наоколо. Първоначалните данни сочат, че бащата също няма шофьорска брошура.

Тъй като момчето е малолетно, то не предстои на наказателна отговорност. На бащата е съставен акт за административно нарушаване за това, че е дал нa сина си да кара колата.

След като завърши инспекцията, прокурорът ще реши дали материалите да бъдат изпратени на локалната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни. Социалните служби също се самосезираха и предстоят инспекции.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР