Полицията в Бургас задържа водач на автомобил, шофирал рисково и

...
Полицията в Бургас задържа водач на автомобил, шофирал рисково и
Коментари Харесай

Шофьорът, размахвал пистолет по пътя Бургас - Поморие, бил с жена и четири деца в колата

Полицията в Бургас задържа лидер на автомобил, карал рисково и размахвал револвер против останалите водачи. Към 15.20 часа през вчерашния ден в Пето районно управление (на МВР) в регионалния град е получено известие за лидер на лек автомобил със софийска регистрация, който размахвал револвер. Става въпрос за 48-годишен мъж от Русе, престъпно проявен, а инцидентът станал на пътя Поморие - Бургас. 

Два автомобила се движат зад селскостопанска техника. Вероятно е станало засичане, а по-късно двата автомобила няколко пъти се изпреварват. От колата на причинителя има показани неприлични жестове към другия автомобил. А след това насочва и размахва револвер, който се оказва газов, споделя пред Би Ти Ви основен контрольор Георги Илиев, шеф на Пето районно. По думите му водачът е тестван за приложимост на алкохол, като дрегерът отчел 0,6 промила. Пробата за опиати е негативна. Георги Илиев посочи, че причинителят е пътувал с жена и 4 деца в колата, като най-малкото било на 4 години. 

Автомобилът е спрян на контролно-пропусквателен пункт – Айтос и е открит лидерът – 48-годишен мъж от Русе. Той обяснил пред служителите на реда, че шофирайки към Бургас е извадил и размахал газов револвер, с цел да респектира другите участници в придвижването, защото „ не му правели път и карали доста постепенно “.

Версията на лидера е, че е бил предизвикан и желал да отбрани пасажерите в колата, посочи Георги Илиев. Газовият револвер е предаден на полицията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР