Полицията проверява всички сигнали за изчезнали хора заради открити останки

...
Полицията проверява всички сигнали за изчезнали хора заради открити останки
Коментари Харесай

Намериха останки от два трупа край село Негован

Полицията ревизира всички сигнали за изчезнали хора поради открити остатъци от два натрупа край село Негован. Основната версия, по която се работи, е ликвидиране.

Вижте повече детайлности от директното включване на Милена Кирова, която наблюдава интервенцията по претършуване на региона.

Негован, Район Нови Искър

До водоема на село Негован през вчерашния ден към 18 часа локален гражданин разкрил череп и подал сигнал в Министерство на вътрешните работи. Веднага на място са изпратени криминалисти и специалисти на Столична дирекция на вътрешните работи.

При първичния оглед са открити и остатъци от тяло. Те са били разчленени, сложени в найлонови пликове във варели. Вече се правят и експертизи на останките.

Днес през целия ден полицията претърсваше региона. На място дойдоха екипи на Столична дирекция на вътрешните работи, пожарната, кола за спешна помощ. Претърсването ставаше по суша и с лодка в езерото, бяха включени и следови кучета. Така екипите на полицията откриха остатъци и от второ тяло.

Основната версия е ликвидиране, осъществено преди повече от месец. Убитите са мъж и жена. По наша информация, по телата има забележими следи от принуждение.

Предстои да бъде изяснена самоличността на жертвите и събитията към гибелта им.
 Откриха втори мъртвец край водоема в Негован Откриха втори мъртвец край водоема в Негован
Втoри мъртвец e нaмeрeн дo coфийcкoтo ceлo Нeгoвaн, близo дo първoтo рaзфacoвaнo тялo,с ъобщиха от Министерство на вътрешните работи. Cпoрeд пoлициятa cтaвa въпрoc зa eдин и cъщ крими...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР