Полицията предприема засилени мерки за сигурност преди футболна среща между

...
Полицията предприема засилени мерки за сигурност преди футболна среща между
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност утре в София преди вечното футболно дерби

Полицията подхваща засилени ограничения за сигурност преди футболна среща сред тимовете на ”ЦСКА- София “ и „ Левски “. Сблъсъкът е на 7 октомври от 14:45 часа на Национален стадион ”Васил Левски ”, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща, служителите на реда ще наблюдават за опазването на реда и за недопускането на произшествия на територията на София. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване ще се прави щателна инспекция на всички гости на футболния мач. Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни събития. Малолетни ще се допускат само с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници.

За да бъде избегнато скупчване се приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона - 12:45 часа.

По предварителна информация почитатели на домакините ще се съберат в 12:00 часа на  кръстовището на бул. „ Патриарх Евтимий “ и  ул. „ Фритьоф Нансен “ от страната на НДК и към 13:00 часа ще се насочат към бранш А на Национален стадион „ Васил Левски “. Привържениците на гостуващия тим ще тръгнат към стадиона към 13:00 часа от почитател клуба си на бул. „ Тодор Александров “.

Заради провежданото спортно мероприятие, е допустимо да възникне краткотрайно усложнение в придвижването в централната градска част.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР