Полицията постави под охрана извън Костенец хора, които се чувстват

...
Полицията постави под охрана извън Костенец хора, които се чувстват
Коментари Харесай

Евакуираха от Костенец застрашени от издирвания Стоян Зайков граждани

Полицията сложи под защита отвън Костенец хора, които се усещат застрашени от обвинения за две убийства Стоян Зайков. Сред тях са лица, които имат фамилни връзки или разногласия с него. 12-ти ден продължава акцията по издирването на Зайков, а Министерство на вътрешните работи разшири периметъра на търсене.

Министерство на вътрешните работи употребява разнообразни способи в издирването на Зайков, само че от там избират да не разясняват на какъв стадий е интервенцията.

От полицията са сигурни, че той следи техните дейности, не е изключено да има помощник, който му спомага при укриването.
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Сигурността в действителност е скъпо нещо, само че ние сме длъжни да защитим жителите и да издирим причинителя на тежко закононарушение.
Младен Маринов призна, че в Костенец и района хората са обезпокоени, че Зайков към момента е на независимост. Подават се доста сигнали, свързани със обвинения, които се ревизират.
Младен Маринов, министър на вътрешните работи: Включително и такива, които мога да ги дефинира като злонамерени и по тази причина желая още веднъж да обърна внимание на всички - да не си разрешават да пускат злонамерени сигнали.
Младен Маринов заяви, че към момента не са подготвени експертизите, които ще потвърдят дали с откритото в събота оръжие е осъществено второто ликвидиране в Костенец.
 Министерство на вътрешните работи уголемява периметъра на издирването на Стоян Зайков от Костенец Министерство на вътрешните работи уголемява периметъра на издирването на Стоян Зайков от Костенец
Министерство на вътрешните работи уголемява периметъра на издирването на Стоян Зайков, заяви на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР