Полицията наказва инвалидът, който е по-малко виновният след случая, тъй

...
Полицията наказва инвалидът, който е по-малко виновният след случая, тъй
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев С Тежко Признание След Катастрофата С Бащата На Президента

Полицията санкционира инвалидът, който е по-малко виновният след случая, защото е бил с преимущество. Младшият служител на реда ми сподели, че по този начин е решил. Най-малкото е трябвало да бъдат осъдени и двамата. Не е трябвало някогашният кмет на Харманли да бъде на мястото на случая. Всичко това подухва на едни смущаващи обстоятелства, които не са положителни за никой, в това число и за водача на мерцедеса /бел. ред. бащата на президента/ ", сподели вътрешният министър.

Според вътрешния министър инвалидът се е движел по път с преимущество, има и знак подложен на мястото, бащата на президента обаче е лишил преимуществото и евентуално не е видял знака.

Макар и инвалидът да е с лека телесна щета, поради което не е наложително казусът да стигне до министъра, Валентин Радев счита, че шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Хасково е трябвало да го уведоми. Според него е трябвало най-малко двамата да бъдат осъдени, а не невиновния - в тази ситуация инвалида. Вътрешният министър не пожела повече да разяснява, с цел да не повлияе на инспекцията.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР