Полицията на Лос Анджелис потвърди, че тялото открито заровено в

...
Полицията на Лос Анджелис потвърди, че тялото открито заровено в
Коментари Харесай

Полицията каза точно и ясно как зверски e била убивана красивата моделка Адеа Шабани в Лос Анджелис

Полицията на Лос Анджелис удостовери, че тялото намерено заровено в гроб в Южна Калифорния принадлежи на Адеа Шабани от Скопие. Те са разпознали младата актриса посредством татуировките по тялото й, написа Трафик нюз бг.

Първите резултати от аутопсията са посочили, че Адеа е била ударена по главата с тъп предмет. По тялото на македонката е нямало забележими следи от принуждение. От аутопсията още е станало ясно, че Шабани е била мъртва повече от един месец. Не е ясна към момента точната причина за гибелта. Това ще бъде изяснено откакто излезнат резултатите от токсикологията и от разбора на тъканите, оповестяват американските медии.

На вчерашната конференция потвърдиха, че повода за гибелта на Адеа Шабани е провокирана от удар по главата.В момента единствения обвинен е Кристофър Скот, който е 33 –годишен женен артист и имал връзка с Адеа. Той избягал от полицията с крадена кола, след което се самоубил с патрон в главата. Мотивът за убийството към момента не е явен, написа reporter.mk

Полицията разкри и нови елементи от полицейското следствие обвързвано със Скот. Когато за първи път той бил разпитван от полицията, той признал, че на 23 февруари е отпътувал с Адеа към Сакраменто. Двамата имали скандал, след който той я оставил сама на пътя, наоколо до Санта Кларита. След това повече не я видял. От Сакраменто Скот тръгнал към Колорадо, с цел да се види в годеницата си.

Адеа била забелязана за финален път жива на 23 февруари. Тялото й е намерено на 26 март. Полицията продължава да проверява убийството на македонската актриса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР