Присъдата на съдебните заседатели в процеса срещу Доналд Тръмп струва

...
Присъдата на съдебните заседатели в процеса срещу Доналд Тръмп струва
Коментари Харесай

Делото срещу Тръмп опасно въодушеви Сорос

Присъдата на правосъдните заседатели в процеса против Доналд Тръмп коства скъпо на поддръжниците му, само че направи Тръмп още по-богат. Главният продуцент на този развой Алекс Сорос се надява, че стигмата на „ нарушител “ ще затвори пътя на Тръмп към властта, а самият Сорос ще продължи опитите върху човечеството. Резултатът от изборите в Съединени американски щати обаче ще се дефинира от различен фактор.

Изминаха пет дни, откогато правосъдните заседатели в Ню Йорк признаха Доналд Тръмп за отговорен в укриване на рушвет против безмълвие от порно актриса. Това беше извънредно събитие в живота на Съединени американски щати, където не е всекидневно да се третират по този метод президенти, някогашни президенти и претенденти за президент от една от двете огромни партии.

Всъщност водачът на опозицията, който води във всички анкети, към този момент е на крачка от пандиза - и това сигурно трябваше да промени нещо. Но нищо не се е трансформирало: страната към момента е разграничена на две - и в този смисъл е постоянна.

Според социологическите изследвания сензационната присъда не е повлияла нито на известността на Тръмп, нито на неговия зложелател, настоящия президент Джо Байдън.

Нивото на утвърждение на Байдън е извънредно ниско за държавен глава - 32% (изследване на „ Ипсос “), само че равнището на утвърждение на Тръмп е прекомерно ниско за любимец в президентската конкуренция. С други думи, две трети от американците са срещу настоящето държавно управление, само че водачът на опозицията по никакъв начин не се харесва на половината от страната и то на по-голямата половина.

Според същото изследване 50% от респондентите правят оценка обвиняването на Тръмп като „ пада му се “, а 47% са съгласни със личната оценка на Тръмп за поръчания темперамент на преследването. Това почти подхожда на рейтинга на екстравагантен милиардер в положителните му месеци, само че нормално е към момента отново по-нисък - 42-45%.

Около половината (49%) считат, че Тръмп би трябвало да отдръпна кандидатурата си поради решението на журито. Но почти толкоз смятаха и преди – преди присъдата, единствено въз основата на обвиняването.

Така всеки си остана със своето, в случай че приказваме за политическа капитализация. Но Тръмп завоюва пари: за три дни акцията му получи 200 милиона $ дарения. Това е четири пъти повече, в сравнение с Байдън е събрал през целия април, и съвсем три пъти повече, в сравнение с е събрал самият Тръмп през април. Сега в действителност има потребност от пари, в това число и поради съдилищата, които му източват средства.

Това е тяхната цел, на съдилищата, а също и по-нататъшното дискредитиране на Тръмп. Случаят със секс с порнозвезда за огромни пари не наподобява добре на реакционер, който дава обещание да пази християнските полезности. Наистина, религиозните общности в този смисъл не са имали илюзии за Тръмп преди, само че няма къде да вървят, Байдън несъмнено не е техният претендент.

Но ще става още по-лошо: Тръмп също е упрекван в данъчни измами в бизнеса, а американците в действителност одобряват мъчително сходни обвинявания: те харчат доста нерви, време и старания за годишната си данъчна декларация, тъй че са подготвени да бият тези, които ментят по този начин.

Фактът, че главната вяра на демократите с техния бързо занемарен президент е антипиарът на Тръмп, в действителност беше приет от основния уредник на процеса с красноречивото име Сорос. Но това не е популярният Сорос-старши, който се пенсионира на 93 години, а 38-годишният Алекс Сорос, наследник и правоприемник на патриарха, на който трансферира известната си фондация и дилемите за демократично преструктуриране на човешката цивилизация.

Строго видяно, дупката с порно актрисата беше изкопана за Тръмп през 2016 година от различен „ член на международното държавно управление “ – Рупърт Мърдок, който е във враждебни връзки със Сорос. Мърдок също е на 93 и в този момент е жених, откакто се ожени за някогашната тъща на Роман Абрамович, а по-късно, през 2016 година, макар че се грижи за републиканците, той заложи против Тръмп: именното неговата консервативна медийна империя които разкриха порно абсурда.

„ Информационната бомба “ на Мърдок не аргументи доста щета на Тръмп - той въпреки всичко завоюва първичните избори, а по-късно и изборите. Но по-късно историята беше подета от прокурора на Манхатън Алвин Браг. В Съединените щати прокурорът е изборна служба и Браг се кандидатира с лозунга да се съди Тръмп за каквото и да било: самият Тръмп е нюйоркчанин, има дом и част от бизнеса си в Манхатън, т.е. той е в юрисдикцията на Браг.

Остава да допълним, че не какъв да е, а Алекс Сорос заплати предизборната акция на прокурора. Сега новоизпеченият мултимилиардер приканва всички демократи и „ почтени публицисти “ (а съгласно фондацията му това евентуално не е молба, а заповед) да нарекат Тръмп не по-малко от „ нарушител “, блокирайки неговия път към преизбиране с тази „ стигма “.

След като „ златното момче “ наследи печално известната империя на татко си, той стартира интензивно да лимитира нейните планове в Европа, изключително в Източна. Това, несъмнено, е добре, само че, както предупредихме, задачата на Сорос е да концентрира запаси върху главното полесражение - президентските избори в Съединени американски щати. За портфейлите на демократичните глобалисти е по-добре да губят на всички места и да печелят там, в сравнение с противоположното.

Залозите през ноември ще бъдат доста високи за всички: Тръмп идва да си отмъсти, а Байдън го носят (той самичък няма да стигне дотам), в това число с цел да продължи борбата с Русия и да построи „ прелестен нов свят “ по шаблоните на Сорос. Предвид полярността на мненията, омразата към любимците на отсрещната страна и общонационалното разделяне, при което всеки би трябвало да избере страна, това може да докара до нова революция за страната.

Старите правила в политиката към този момент не важат: процесът против Тръмп сподели, че играта се играе без правила. Но това не сплоти всички недоволни от държавното управление против него: въпросът е, че половината страна към момента не може да реши дали Тръмп е отговорен или оклеветен. Паричният поток, който се изля в него след решението на журито, е доказателство не за появяването на нови поддръжници, а за активизирането на остарели, които също са създали своя залог - и са подготвени да го поддържат.

Резултатът от борбата сред беловласия и рижия ще бъде съдбоносен от технологиите. Дори не на болшинството: болшинството в Съединените щати от дълго време гласоподава за демократите; по брой гласове Тръмп загуби освен от Байдън (разлика от 7 милиона), само че даже и от Хилари Клинтън. Само посредством система, в която спечелилият взема всичко, републиканецът може да разчита на триумф, при изискване че завоюва по този начин наречените противоречиви щати като Пенсилвания или Невада (преди надеждно републикански, само че от този момент заселени от мексиканци).

Който най-добре разпредели ресурсите в такива щати, ще получи премия за предизвикателство под формата на Белия дом. Говорим за разнообразни технологии – осведомителни и електорални, в това число „ избирателен туризъм “, когато демократ от либерален щат, в който гласът му не въздейства на салдото, пътува до противоречив, с цел да гласоподава там за своя претендент.

Набор от трикове е пътят към успеха на един абсурден дъртак над различен. Освен това всеки от тях би бил еднообразно заслужен за проваляне, в случай че не беше рискът от експлоадирането на трета международна война и първата нуклеарна война, в случай че Байдън бъде избран отново.

В случай на реванш на Тръмп рискът наподобява по-малък, само че въпреки всичко ще остане, защото борбата е сред нашите страни, а не сред президенти. Освен това Алекс Сорос ще остане с празни ръце. Това е нещо малко, само че хубаво.

Превод : В. Сергеев

Гласувайте за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 104 в 25 МИР-София



Гласувайте в 10 МИР-Кюстендил за " ЛЕВИЦАТА! " с бюлетина № 19 и преференция 101 



Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед33205Саймън Ципис: Щом станете член на НАТО, вие сте длъжни да участвате в задгранични спорове /3 част/Алтернативен Поглед85657Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед22661КТ " Подкрепа " и " ЛЕВИЦАТА! ": Енергетиката ни е в клинична гибел! Зелената договорка е небивалица!Алтернативен Поглед23282Валентин Радомирски: районен съд Македония чака да ни бъде отнето правото на несъгласие в Европейски Съюз, с цел да продължат досегашната си политикаАлтернативен Поглед21852Валентин Радомирски: Съединени американски щати приготвят Черноморска тактика, без да търсят мнението на страните от регионаАлтернативен Поглед205615Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед120878Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР