Полицията каза, че е затворила 250 окръжни линии - мобилните

...
Полицията каза, че е затворила 250 окръжни линии - мобилните
Коментари Харесай

Повече от 1600 арестувани при полицейска операция срещу дилъри на наркотици по окръжни линии

Полицията сподели, че е затворила 250 окръжни линии - мобилните телефонни връзки, които бандите употребяват, с цел да поръчват и доставят своите опиати до по-селските региони.

Изображение:Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман със суперинтендант Ронан Тайърър от полицията на Уест Мидландс при окръжна акция в Ковънтри по-рано този месец

Служителите иззеха опиати от клас А на стойност £1,2 милиона, повече от милион паунда в брой, 100 кг и 458 оръжия, в това число 33 револвера, 377, три арбалета, 21 палки и 28 палки за прахуляк.

При вълната от набези в Англия и Уелс предходната седмица 710 души, в това число 58 деца, бяха ориентирани за отбрана като жертви на употреба.

Пословично знае се, че бандите от окръжните линии заплащат на младежи да работят като разпространители на опиати и да принуждават други уязвими хора да съхраняват опиати в домовете си.

Командир Пол Брогдън от началниците на националната полиция Съвета, сподели: „ Разпространението на опиати по линията на окръга унищожава животи и ние се ангажираме да се оправим с предлагането на противозаконни опиати и употребата и насилието, които постоянно се свързват с това.

Тенисистката Мария Сакари се оплаква от миризмата на " трева " преди шокиращото проваляне на US Open

" Нашето обръщение е ясно за всеки, който организира окръжни линии в цялата страна - ние ще бъдем безмилостни в нашите преследвайки ви, ние ще затворим вашите окръжни линии, ще премахнем опиатите от нашите улици и ще спасим тези, които са експлоатирани от вас. "

В поредност от интервенции против окръжни банди от 2019 година упоменатата полиция е затворила 4755 линии, арестувала е 14 887 обвинени и е насочила 7267 деца и други уязвими хора за отбрана.

, който се причисли към полицията на Уест Мидландс при набези по-рано този месец, сподели: „ Гнусни бандити ръководят окръга линии наркобанди поразяват нашите общности и приготвят най-уязвимите в обществото за тяхна персонална полза.

Прочетете още:

Банда, представяща се за развозчици на мебели, е прокарала контрабандно опиати за £135 млн.

Изображение: Офицери от полицията на Уест Мидландс влизат в парцел по време на рейд в Ковънтри

„ Нашите полицейски чиновници работят всеки ден, с цел да разбият тези незаконни мрежи, прокарващи противозаконни опиати по нашите улици, и от април 2022 година те затвориха над 1700 окръжни линии посредством Програмата за окръжни линии.

„ Посланието ми е ясно. Няма да толерираме противозаконни опиати от какъвто и да е тип и би трябвало да избавим нашите общности от тези нарушители. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР