Полицията извежда децата, хванати ръка за ръка, от частното християнско

...
Полицията извежда децата, хванати ръка за ръка, от частното християнско
Коментари Харесай

Транссексуалният нападател от Нашвил купил седем оръжия преди стрелбата в училището, таял негодувание

Полицията извежда децата, хванати ръка за ръка, от частното християнско " Училище на завета " в град Нашвил, щата Тенеси, след стрелбата в учебното заведение. Жертвите на нападението са три 9-годишни деца, основният началник на учебното заведение, един заместващ преподавател и един педагог.

Нападателят на частното християнско " Училище на завета " в град Нашвил, щата Тенеси, който простреля три деца и трима възрастни, е купил законно седем огнестрелни оръжия през последните години, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на данни от американската полиция.

Агенцията отбелязва, че 28-годишният транссексуален Одри Хейл е криел тези оръжия от родителите си преди да извърши нападението. Той е направил също подробна карта на учебното заведение, в това число възможни входни пунктове, като е правил и наблюдаване на постройката преди да предприеме всеобщата пукотевица.

Според американската полиция нападателят, някогашен възпитаник в учебното заведение, не е избрал особено своите жертви при стрелбата.

Властите в Съединени американски щати оповестиха, че Хейл не е попадал в тяхното полезрение преди нападението. Полицията сподели, че той е бил под лекарско наблюдаване за неназовано прочувствено разстройство.

Началникът на градската полиция в Нашвил Джон Дрейк не сподели какви тъкмо са били претекстовете на стрелеца да открие огън в частното " Училище на завета " преди да бъде убит от полицейски чиновници.

" Имаме декларация, нещо написано, което преглеждаме, по отношение на тази дата, когато в реалност стана случаят ", сподели Дрейк пред публицисти.  " Имаме и начертана карта по какъв начин всичко това е трябвало да се случи ", добави полицейският шеф. Разследващите допускат, че стрелецът е таял " някакво възмущение, че е трябвало да върви в това учебно заведение ", сподели Дрейк в изявление пред " Ен Би Си Нюз ".

Жертвите на нападението са три 9-годишни деца, основният началник на учебното заведение, един заместващ преподавател и един педагог.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР