Полицията извършват проверка на случая, при който мъж от варненско

...
Полицията извършват проверка на случая, при който мъж от варненско
Коментари Харесай

Търси се осиновител на кучето, влачено с кола във варненско село

Полицията правят инспекция на случая, при който мъж от варненско село беше сниман по какъв начин тегли куче зад колата си. Вече се търси и осиновител за животното.

Видеоклипът беше споделен в обществените мрежи и провокира гневни реакции. На клипа се вижда по какъв начин минувачи избавят кучето.

Снимка: btvnovinite.bg

Откриваме стопанина в къщата му в село Горни Чифлик, до момента в който полицейски екип му сформира протокол за предизвестие.

Жеко Димов изяснява, че желал да вкара кучето в багажника на колата, само че не съумял и по тази причина го вързал. По думите му желанията му били да го даде за надзирател и да го махне от вкъщи си, тъй като му ядяло кокошките и имало доста кърлежи. Вместо вбагажника обаче, кучето било вързано за колата и влачено.

След като кучето е освободено, намерило пътя към дома си и се върнало.
Собственик на куче го върза и влачи зад колата си Пореден случай на свирепост към животно - този път във варненското село Горни Чифлик
Мъжът споделя, още че прибрал кучето Боби като бебе и от този момент се грижел за него. Сега му било жалост за животното и се разкайва за постъпката си.

И даже отхвърли да го даде на природозащитници, които пристигнаха да се погрижат за него.

В последна сметка те лишиха кучето и то към този момент се лекува във ветеринарен кабинет във Варна от голям брой рани след последното решение на стопанина си.
Жестокост против животно: Kак ще бъде осъдена дамата, обесила кучето си? Тя го направила, тъй като четириногото я ядосало, като й изяло кокошките
" То действително се води ничие, бездомно, по закон би трябвало да бъде чипирано и записано в съответната община ", изясни Теодор Панков от Анимал Хоуп.

Според Павел Петров, ветеринарен доктор, кумето има рани по предните крака. Ще се възвърне бързо, само че в действителност са нужни медицински грижи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР