Полицията издирва 24-годишен мъж от пловдивското село Трилистник, който е

...
Полицията издирва 24-годишен мъж от пловдивското село Трилистник, който е
Коментари Харесай

В неизвестност вече трети ден: Полицията издирва 24-годишен мъж

Полицията търси 24-годишен мъж от пловдивското село Трилистник, който е в неопределеност към този момент трети ден. Обявен е за общодържавно търсене.

Станислав Станчев живее на квартира в Пловдив в регион „ Южен “ от няколко месеца със свои другари. Именно те го обявяван за търсене.

Видян е последно в петък сутринта, до момента в който говорел със собствен другар.

Кметът на Трилистник удостовери издирването на Станислав. Младежът е изгубил майка си преди години, отгледан е от баба си и дядо си. Дядо му обаче е умрял, а баба му работи в чужбина.

Единственият непосредствен на Станислав е неговият татко, съгласно приятелите на момчето обаче двамата не поддържат връзки.

Приятелите му са го търсят на разнообразни места, в това число на такива, които всекидневно не посещава. До този миг от него няма никаква диря.

През последните месеци Станислав е работил в стъкларския цех в Пловдив, само че е напуснал и си е търсел нова работа.

„ В събота сутринта в 6:45 часа беше последната ми връзка със Станислав. Нямаме никаква визия къде е. В квартирата открих записка за това, че ми е признателен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си потегля - без пояснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цялостен Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, само че за мен не е било проблем да поемам сметките. Ние приятелите сме си най-близки с него “, показа пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР