Полицията арестува член на затворническа банда и съучастник, които избягаха

...
Полицията арестува член на затворническа банда и съучастник, които избягаха
Коментари Харесай

Полицията разследва два смъртни случая след повторно залавяне на затворник, привърженик на превъзходството на бялата раса

Полицията арестува член на затворническа тайфа и съизвършител, които избягаха след нахлуване против чиновници на пандиза в болница в Бойзи в американския щат Айдахо, като следователите ревизират дали са направили две убийства по време на бягство.

Скайлър Мийд, избягалият пандизчия, и Никълъс Умфенор, индивидът, който съгласно полицията е прострелял двама чиновници на пандиза рано в сряда, с цел да измъкне Мийд от ареста, бяха задържани по време на прекъсване в четвъртък следобяд в Туин Фолс, на към 130 благи от мястото, където са избягали.

Властите споделиха по време на конференция, че проверяват две убийства в окръзите Нез Пърс и Клиъруотър, където са били видяни Honda Civic 2020 година бягащият по-късно е открит.

Полицията откри окови на мястото на едно от убийствата и „ това е един от методите, по които ги свързахме дружно “, сподели подполковник от полицията на щата Айдахо Шелдън Кели.

31-годишната Мийд беше наказана на 20 години затвор през 2017 година за пукотевица по сержа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР