Полиция и прокуратура затвориха лабораторията за белина чудо, предлагана като

...
Полиция и прокуратура затвориха лабораторията за белина чудо, предлагана като
Коментари Харесай

Само в САЩ са починали 7 души от белината, продавана у нас срещу рак

Полиция и прокуратура затвориха лабораторията за белина „ знамение ”, предлагана като лекарство против рак и аутизъм.

Miracle Mineral Solution (MMS) е рисков химикал, чието деяние е сходно, само че даже по-опасно от това на белината. Уеб уеб сайтът, който предлага този препарат, беше закрит сега, в който търговците схванаха за следствието на bTV.

За „ Тази заран ” основният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев изясни, че продуктът е противозаконен и няма генезис, а индивидът, който го продава, няма никаква лекарска подготовка.

Експертът съобщи, че себестойността на продукта е равна на стотинки, а в уеб страницата той се продава за над 70 лева

След акция на РЗИ – Бургас и полицията са конфискувани рисковите препарати от лабораторията в Бургас.

По думите на лекаря единствено в Съединени американски щати са умряли 7 души от сходни препарати, а стотици други изпитват съществени здравни проблеми. Освен това доста хора отхвърлят да подадат сигнал след приложимост на сходни химикали, тъй като или се срамят или не имат вяра на обичайна медицина.

Експертът по обща и неорганична химия към Българска академия на науките Нина Нанкова изясни, че въпросният артикул е по-опасен от белина. Според нея той е мощен окислител, който при взаимоотношение с вода образува киселини. Може да провокира съществени раздразнения, изгаряния на очите и носната лигавица. Зависи от признатата доза и разреждане.

Нанкова уточни, че според от погълнатото количество - продуктът може да бъде гибелен.

Също по този начин MMS не е селективен дезинфектант – т.е не убива единствено нездравословните бактерии, а даже и тези, които са потребни за тялото.

Светослав Стаматов е индивидът, който популяризира нездравословния артикул. Пред камерата на bTV той съобщи, че „ лекарството ” не се употребява за заболявания. Въпреки това на уеб страницата излиза наяве, че те лекуват болести, с които даже модерната медицина има към момента компликации.

По напътствие - течността би трябвало да се приема по 8 пъти дневно, както и да се впръсква 2-3 пъти.

Освен в България, MMS е издирван артикул в редица страни, в това число и в Съединени американски щати. Миналата седмица той беше избран от американската здравна администрация (FDA) като рисков за здравето артикул. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР