Полицейските детективи разглеждат потенциални престъпления за измами“ в пощенската служба

...
Полицейските детективи разглеждат потенциални престъпления за измами“ в пощенската служба
Коментари Харесай

Полицията започва разследване на „потенциална измама“ в пощенската служба на Обединеното кралство

Полицейските детективи преглеждат „ евентуални закононарушения за измами “ в пощенската работа на Обединеното кралство, защото бизнесът е изправен пред по-нататъшен надзор поради абсурда с Horizon IT.

Повече от 700 шефове на клонове на пощенските служби бяха наказани, откакто повреден счетоводен програмен продукт на Fujitsu направи по този начин, че да наподобява, че липсват пари от техните пунктове.

Това беше разказано като най-разпространената правосъдна неточност в Историята на Обединеното кралство и общественото следствие на това продължава.

Скотланд Ярд сподели в петък вечерта, че чиновниците „ проверяват евентуални закононарушения за измами, произлизащи от тези правосъдни преследвания “, да вземем за пример „ пари, възобновени от подпощенски началници вследствие на правосъдно гонене или цивилен искове “.

Столичната полиция на Лондон към този момент е проучвала евентуални закононарушения за лъжесвидетелстване и изкривяване на хода на правораздаването по отношение на следствия и наказателни пресле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР