Полицейски служители от участък Петолъчка“ на РУ-Сливен са осъществили операция

...
Полицейски служители от участък Петолъчка“ на РУ-Сливен са осъществили операция
Коментари Харесай

Кънтяща музика докара арест на двама в Сливенско

Полицейски чиновници от сектор „ Петолъчка “ на РУ-Сливен са осъществили интервенция по определяне на търсени лица и съблюдаване на Наредбата за публичния ред на територията на община Сливен. На 23 и 24 юни са обходени селата, обслужвани от сектор, като по време на акцията са открити редица случаи на нарушение на тишината и спокойствието на популацията. Около 18,00 часа в село Сотиря полицейски екип е открил случай на изнесена музикална уредба навън, смущаваща тишината в селото.

Съставен е сигнален протокол на 48-годишния Р.Р. да спре мощната музика и да прибере уредбата. След няколко часа полицейският екип се връща на мястото и открива, че предписание не е спазено. Р.Р. И 18-годишният му наследник са създали опит да се опълчват на органите на реда, при което двамата са арестувани, а уредбата конфискувана.

Иззети са още 4 уредби и тонколони в селата Сотиря и Тополчане. Съставени са 3 акта по Наредбата на Общината, 1 по ЗДвП и 5 санкции с фиш за други нарушавания. В хода на интервенцията са тествани 87 лица и 28 транспортни средства.

Продължават полицейските интервенции и работата на мобилните екипи на територията на селата в община Сливен.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР