Полицейски служители от РУ-Нови пазар проведоха специализирана полицейска операция по

...
Полицейски служители от РУ-Нови пазар проведоха специализирана полицейска операция по
Коментари Харесай

Полицаите в Нови пазар зоват шофьорите да са по-толерантни на пътя

Полицейски чиновници от РУ-Нови пазар организираха профилирана полицейска интервенция по сигурност на придвижването в района. При инспекциите те осъществяваха и къси беседи с водачите, и ги приканиха - за повече приемливост на пътя. Това оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.

Полицаите са призовавали още - за съблюдаване на рестриктивните мерки на скоростта, както и да се употребява предпазен колан и на предните, и на задните седалки.

Водачите са получавали и карти на област Шумен - с информация за рисковите сектори с централизация на пътни произшествия в района, както и за тези от уличната мрежа с нараснала заплаха от пораждане на тежки пътнотранспортни катастрофи.

Инициативите по пътна сигурност в Шуменско не престават. Освен картите, на водачите в района се раздават от служители на реда и тематични флаери, предоставени от Държавната организация по сигурност на придвижването.

От началото на годината на територията на РУ- Нови пазар са регистрирани 30 пътнотранспортни катастрофи, осем от които са тежки. Ранени са шест участници в придвижването, починалите са трима. Установени са и 1158 нарушавания на скоростните режими, допълват от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Шумен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР