Полицейски произвол или изпълнение на служебни задължения е побоят, завършил

...
Полицейски произвол или изпълнение на служебни задължения е побоят, завършил
Коментари Харесай

Полицейски произвол или изпълнение на служебни задължения е побоят, завършил със смърт в Стара Загора?

Полицейски произвол или осъществяване на служебни отговорности е побоят, приключил със гибел в Стара Загора - това се питат очевидци на снощните дейности на полицията в града на липите. Става въпрос за случая, в който мъж се опита да избяга от полицейска инспекция, само че в последна сметка бе заловен и пребит от чиновниците на реда, а след това умря .

Според формалната позиция на ОДМВР-Стара Загора, не са ясни аргументите за гибелта на 58-годишният мъж, съобщи кореспондент на " Фокус " . В обществените мрежи, обаче, има голям брой клипове на ситуцията от разнообразни ъгли.

Свидетели описват, че гонката сред лек автомобил и полиция е траяла няколко минути и е стигнала до основен бул. в града. По първоначална информация водачът е заплашвал деца с нож нощес. След като е подаден сигнал на телефон 112, органите на реда намират въпросното лице на бензиностанция. При опит на служителите на реда да осъществят контакт с него, мъжът е избягал с автомобила си. Тогава е почнала и гонката, която е минала километри през разнообразни квартали на Стара Загора. В преследването са се присъединили десетина полицейски патрули.

По непотвърдена информация починалият мъж е републиканският първенец по битка Пламен Пенев. Вероятно той е излязал да разхожда кучето си, тъй като в обществените мрежи хора споделят, че при побоят то е стояло на задната седалка на автомобила. 

Към момента Прокуратурата към момента не е излязла с публична информация по случая.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР