Полицейска патрулка катастрофира в Благоевград, за щастие няма пострадали, предаде

...
Полицейска патрулка катастрофира в Благоевград, за щастие няма пострадали, предаде
Коментари Харесай

Водач отне предимство на патрулка в момент на преследване и предизвика катастрофа


Полицейска патрулка катастрофира в Благоевград, за благополучие няма потърпевши, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Пътният случай стана в 22 часа в сряда вечерта, на улица "Славянска". Полицейският "Опел Астра" с двама чиновници на Първо РУП се блъска в "Мазда" на кръстовището с улица "Шар планина".

Полицейският автомобил преследва различен автомобил, който клати по „ Славянска ”. Водачът му, откакто вижда служителите на реда, дава цялостна газ, потегляйки с гневна скорост в посока Югозападния университет. Полицаите потеглят да го гонят.

На „ Т ”-образното кръстовище обаче от улица „ Шар планина ” излиза лек автомобил „ Мазда 3 ”, който лишава преимуществото на полицейския автомобил. Без спирачен път той се врязва в лявата предна врата на „ Мазда ”-та.

Водачът на патрулката, който е на 29 години се удря във кормилото, а сътрудника му в предното стъкло.

Водачът на преследвания автомобил е избягал, само че служителите на реда са видели регистрационния му номер. Работата по случая продължава, лидерът му се открива.

Двамата служители на реда - на 29 и 39 години, са прегледани в МБАЛ-Благоевград, направеният скенер не е открил контузии и са освободени. Водачът на "Мазда"-а, лишил преимуществото на служителите на реда, също не е потърпевш.

На местопроизшествието идват две патрулки на „ Пътна полиция ”, двата аварирали автомобила са избутани от осеяното със стъкла кръстовище, с цел да не пречат на придвижването. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР