Полицейска патрулка и четири автомобила се удариха тази сутрин на

...
Полицейска патрулка и четири автомобила се удариха тази сутрин на
Коментари Харесай

Патрулка и четири коли се удариха в Русе

Полицейска патрулка и четири автомобила се удариха тази заран на пътя Русе-Разград. Една жена е откарана в болничното заведение с контузии, а единия от водачите е с алкохол над допустимото, оповестява НоваТВ.

След 7 и 30 часа кола, ръководена от жена, влиза в Русе от Разград. Водачката губи ръководство, удря се в бордюра на разграничителната линия и излетява в насрещното платно, където се прекатурва. Колата лети по таван близо 50 метра.

На мястото са изпратени екипи на полицията и пожарната, както и " Спешна помощ ". Докато медиците обслужват дамата, става верижна злополука. Лек автомобил " Опел " е понижил поради случая, когато в него се удря движещото се откъм гърба БМВ, поднесено от джип " Мерцедес ", чийто лидер се е загледал в злополуката.

При верижната злополука е ударен и полицейски автомобил, който охранява местопроизшествието. Взетите алкохолни проби откриват, че водачът на мерцедеса има над 1,2 промила алкохол.

Движението е спряно за към 30 минути, като водачите употребяват остарялото разградско шосе. Пострадалата жена е откарана в болничното заведение с рани по главата и счупена подбедрица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР