Полицейска операция за противодействие срещу разпространението на наркотични вещества се

...
Полицейска операция за противодействие срещу разпространението на наркотични вещества се
Коментари Харесай

Дилър се барикадира в Горна Оряховица, опитвайки да изгори доказателствата

Полицейска интервенция за противопоставяне против разпространяването на наркотични субстанции се организира на територията на районно управление (на МВР) – Г. Оряховица. Акцията е почнала в петък следобяд и е траяла до ранните утринни часове в събота.

Униформените са разкрили опиати в лек автомобил Opel Tigra, ръководен от 36-годишния К. А., регистриран за обири. В колата пътувал и 23-годишен негов съгражданин. Последвало задържане на двамата мъже и формиране на досъдебно произвеждане по случая.

23-годишният мъж е притеглен като обвинен, а пред служителите на реда водачът признал, че е закупил дрогата от 39-годишен мъж от Г. Оряховица, осъждан за закононарушения, свързани с опиати. Криминалистите бързо открили адреса, който рецидивистът обитавал – парцел в местността "Под Арбанашко бърдо ".

Виждайки униформените, той се заключил в жилището си и отказал да отключи вратата. След подхванати професионални дейности полицейските чиновници проникнали в жилището и задържали стопанина. Установили, че е опитал да изгори в печката пакет със суха тревиста маса. Общото количество на откритата и конфискувана дрога е 20 грама марихуана и 8 грама метаамфетамин.

След 24 часово полицейско задържане, с предписание на прокуратурата, мярката му за задържане е удължена на 72 часа. По случаяе формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР