Около 1 кг кокаин са били открити пре спецоперация на

...
Около 1 кг кокаин са били открити пре спецоперация на
Коментари Харесай

Откриха голямо количество кокаин при спецакция в Пловдив

Около 1 кг кокаин са били открити пре спецоперация на бранш БОП през вчерашния ден. Задържани са двама пловдивчани, а по данни от следствието се търси трети, заяви.

Според източници на медията в ареста са Вальо Носа и Стефан Димитров. Антимафиотите търсят и трети участник, прочут с прякора Хълка, който е част от футболна агитка в града и е апетитен за уредник на трафика на опиатите. 



Същият човек в недалечното минало е бил персонална защита на изветен пловдивски предприемач дружно с актуалният народен представител от партия " Величие " Дарин Георгиев. 

Бившият контрактор предходната година бе намерил ново занятие в ПФК „ Ботев Пловдив “. След багра над видни почитатели на Ботев, TrafficNews писа, че президентът на клуба Антон Зингаревич си прави частна армия от съветски вид. Целта й бе да се овладеят почитателите, като даже се основат спящи кафези, които биха могли да обслужват съветски ползи. Преди да гръмне абсурда с Въльо Петров и въоръжението ОПГ,  шеф на сигурността в Ботев бе точно Дарин Георгиев. След арестите, Георгиев се разграничи от престъпната група и побърза да стане очевидец на обвиняването. 

TrafficNews бе първата медия, която заяви за опитите за преодоляване на футболните агитки на " Ботев " и " Локомотив " и затова е обект на офанзиви от страна на кръговете, които са в основата на тези опити. Включително и от новоизбраният народен представител Дарин Георгиев, на който ще се наложи да потвърждава изказванията си в съда. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР