Полицейска операция за обезопасителни колани на шофьори и пътници беше

...
Полицейска операция за обезопасителни колани на шофьори и пътници беше
Коментари Харесай

Акция: Над 150 души спипани без колани за 4 часа в Пловдив

Полицейска интервенция за предпазни колани на водачи и пасажери беше извършена в. Участие в нея са взели 126 униформени, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
За 4 часа са осъществени 1 138 инспекции на водачи и пасажери. Констатирани са 315 нарушавания по Закона за придвижване и е формирано едно досъдебно произвеждане за ръководство под въздействието на алкохол. С техническо средство е регистрирано, че мъж от Раковски е управлявал автомобила си след приложимост на 1.78 промила. За открити административни нарушавания чиновниците на реда са съставили 168 акта и 119 санкции по фиш.
 За всички водачи: Внимавайте при заплащането на санкциите! За всички водачи: Внимавайте при заплащането на санкциите!
Пътната полиция е качила на уеб страницата си информация по какъв начин става заплащането на санкциите, както и лист на най-често допусканите неточности при попъ...
В хода на работа е открит лидер, управлявал нерегистриран автомобил, като за нарушаването по е формиран акт. 154 души са глобени за неизползване на предпазен колан. 15 са водачите, употребявали мобилен телефон по време на придвижване, а в 6 от случаите е установена техническа нередовност. 16 от водачите са глобени за нередовни пътни документи, а при 5 от тестваните лица зад кормилото е приложена насилствена административна мярка – краткотрайно лишаване на шофьорските книжки, заради неплатени санкции за предходни нарушавания, осъществени от водачите. Само трима от пасажерите в тестваните коли са били без подложен предпазен колан. По време на акцията са връчени 89 електронни фиша на водачи и пасажери за към този момент осъществени от тях нарушавания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР