Полицаят - трафикант бе заловен на 4 януариОкован в белезници

...
Полицаят - трафикант бе заловен на 4 януариОкован в белезници
Коментари Харесай

Денислав Борисов пристигна в съда под засилена охрана

Полицаят - трафикант бе хванат на 4 януари

Окован в белезници и под засилена защита бе докаран в пловдивския областен съд 23-годишния служител на реда от Столична дирекция на вътрешните работи Денислав Борисов, написа.

На 4 януари той бе хванат да транспортира 31 мигранти по автомагистрала " Тракия " в региона на Пловдив. Бил е с полицейската си униформа зад кормилото на бус, ескортиран от други двама съучастници - барман и готвач от Перник.

Денислав Борисов работи в полицията от 2 години. Няколко месеца е бил в неплатен отпуск. На 31 декември е изминал последният му болничен и по график е трябвало да се върне на работа в петък.

23-годишният Борисов е чиновник в бранш „ Специализирани полицейски сили ” към Столична дирекция на вътрешните работи, е спрян към 8:30 часа сутринта на 4 януари на автомагистралата край Пловдив. Попитан от сътрудниците си какво транспортира, той не е дал смислени пояснения, само че се е легитимирал със служебна карта евентуално, разчитайки, че по този метод ще отклони инспекцията.

След като е арестуван, обяснил пред проверяващите, че станал каналджия, тъй като имал заем. Признал, че и различен път е взел участие в трафик на чужденци. Повдигнато му е обвиняване за трафик на бежанци.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР