Полицай Райли Тейтъм се отзовава на сигнал за жестоко убийство

...
Полицай Райли Тейтъм се отзовава на сигнал за жестоко убийство
Коментари Харесай

В хватката на Акулата - новият роман от Мери Бъртън излиза за първи път у нас

Полицай Райли Тейтъм се отзовава на сигнал за грубо ликвидиране на млада продажница и тогава мемоари от предишното стартират да я преследват. Когато избягала от у дома като тийнейджърка, била отвлечена, дрогирана и захвърлена в безсъзнание на улицата. Няма никакви мемоари за случилото се – само странни проблясъци за миризма на пури и двама мъже, играещи карти.

Клей Бауман, някогашен сътрудник на ФБР и остаряла тръпка на Райли, е новият член в екипа на „ Шийлд Секюрити “. Той е малтретиран от неразрешения случай на сериен палач, наименуван Акулата, който убива девойки като част от садистична игра на покер. Само едно от тях е оживяло. Сега Акулата е решен да изравни резултата, а Клей получава смразяващо съмнение: Райли е момичето, измъкнало се от смъртоносното развлечение на Акулата, както и негова последваща жертва.
 И бащите имат сърца И бащите имат сърца
Любомир Дончев има мечтания живот. Четири прелестни деца, чудесна брачна половинка, извънредно доходоносна работа и огромна и хубава къща. Но н...

Ще съумеят ли Клей и Райли да спрат Акулата, до момента в който той се приготвя да изиграе своята ръка, или килърът най-сетне ще завоюва плячката, която преди е изпуснал?

Американската писателка Мери Бъртън е създател на над 40 книги, които обичайно попадат в влиятелните ранглисти на вестниците New York Times и USA Today. „ Библиотечен вестник “ съпоставя работата ѝ с тази на Лиза Джаксън и Лиза Гарднър, а Fresh Fiction оприличава писането ѝ с това на Джеймс Патерсън. Мери е включена измежду първите 10 писатели в класацията на създателите на Amazon в категорията трилър и тайнственост.

 

 
 Алексис Зорбас се завръща Алексис Зорбас се завръща
През лятото един от най-емблематичните романи на Никос Казандзакис излиза в ново издание от „ Ентусиаст “. „ Алексис Зор...

 

Още от КНИГИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР