Полицаите от Бургаско отново могат да се похвалят с продуктивно

...
Полицаите от Бургаско отново могат да се похвалят с продуктивно
Коментари Харесай

Шофьор от Добрич счупи главите на полицаи в Бургаско с алкохолни изпарения

Полицаите от Бургаско още веднъж могат да се похвалят с продуктивно дежурство по пътищата в региона. Само за 2 часа, униформените задържали двама пияндурници, седнали зад кормилото след сериозен запой – това продлъжава хрониката на парадокса, предава Флагман бг.

Около 19 ч. в Обзор чиновници на РУП-Несебър спрели за инспекция Ситроен Ксантия с добричка регистрация (ТХ). Конкретна причина нямало – палката паднала пред лидера рутинно. Още смъквайки прозореца на автомобила си обаче, от вътрешната страна залъхало на алкохол. Водачът – 42-годишният добричанин Д.Ж. бил във очевидно нетрезво положение, завалял думите и едвам държал главата си изправена. Как и за какво седнал зад кормилото в такова положение остава тайнственост.

Дрегерът отчел рекордно количество алкохол в кръвта на лидера – 3.04 промила. А извън още не се било стъмнило. Мъжът е закопчан мигновено.

Само 2 часа по-късно катаджиите, по сходен метод стопират за инспекция Мерцедес C180, в Приморско. Полицаите незабавно забелязали признаците, че мъжът – 29-годишният столичанин М.Ч., е пийнал. Дрегерът отчел 1.92 промила.

По двата случая са формирани бързи полицейски производства. Добрата вест обаче е, че двамата сгащени водачи не са от Бургас или от региона. Спипаните са туристи, пристигнали от вътрешността на страната на море и наподобява не са осведомени с методите на полицията в Бургаско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР