Полицаи задържаха товарен камион ГАЗ 66 без регистрационни табели, собственост

...
Полицаи задържаха товарен камион ГАЗ 66 без регистрационни табели, собственост
Коментари Харесай

Синът на показно разстреляния Пламен Мавров-Гипса се забърка в нова далавера

Полицаи задържаха товарен камион ГАЗ 66 без регистрационни табели, благосъстоятелност на сина на убития преди 14 години Пламен Мавров-Гипса – Любомир Мавров от Дупница. Пътни служители на реда правили рутинна праверка на основен път Е-79 край дупнишкото село Джерман. Те забелязали, че камион, претрупан с дърва, се движи по успоредния коларски път, и го спрели за инспекция. Газката е била без регистрационни номера. Зад кормилото седял 25-годишният Васил Василев от Джерман, който против отплата извозвал дърва за огрев от сечището в местността Крушов дол на жителите на селото, които те сами добиват, написа struma.bg.

След като униформените открили, че камионът е без номера, го конвоирали до РУП – Дупница. Той ще се употребява като материално доказателство пред съда. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Това не е първото провинение на Л. Мавров пред закона. Шофьорската му брошура беше отнета за шофиране след приложимост на опиати. Преди това той няколко пъти отхвърля да бъде тестван в Спешен център – Дупница, за който отвод е плащал по 2000 лева санкция и продължавал да кара автомобила си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР