Полицаи шокираха семейство в Пловдив с изненадващо посещение малко преди

...
Полицаи шокираха семейство в Пловдив с изненадващо посещение малко преди
Коментари Харесай

Полицаи позвъниха на вратата на семейство в 23,35 ч., шокът бе огромен!

Полицаи шокираха семейство в Пловдив с изненадващо посещаване малко преди среднощ. Това твърди читателка на Plovdiv24.bg . Ето какво описа дамата: " Здравейте, драга редакция, желая да споделя с Вас какво ми се случи тази нощ. В 23,35 часа в дома ми се позвъни. Ние като множеството естествени фамилии към този момент спяхме. Съпругът ми стана и се оказа, че е полиция. Естествено отворихме в очакване на най-страшната вест, само че се оказа, че господа служителите на реда са решили да ни връчат призовка за очевидец, наблягам очевидец, а не обвинен по това време на денонощието.

Искам да отбележа, че на адреса непрекъснато има човек и преди този час никой не е правил опит да се свърже с нас. Пиша Ви, тъй като съм възмутена. Мисля, че в една естествена страна това не трябва да се случва. След въпросното посещаване не можахме да заспим до сутринта,

Днес синът ни има класна, а ние сме на работа след 2-3 валериана. Това ли са нашите чиновници на реда, може би би трябвало да ги сложа в кавички. Има ли инстанция, която да пази и нашите права или елементарният човек има единствено отговорности в нашата европейска страна? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР