Полицаи са спрели рано тази сутрин водач на тежкотоварен автомобил

...
Полицаи са спрели рано тази сутрин водач на тежкотоварен автомобил
Коментари Харесай

Пиян тираджия шашна полицаи: Кара по джанта на магистрала Тракия

Полицаи са спрели рано тази заран лидер на тежкотоварен автомобил по автомагистрала " Тракия ", който се движел единствено по джанти.

Малко след 04:00 часа тази заран, на Автомагистрала „ Тракия “ преди Нова Загора, екип на пътна полиция от ОДМВР–Шумен, който пътувал към София за образование в Групово дело „ Национална полиция “, забелязал разхвърляни по пътното платно части от автомобилна гума. Били по продължение към 10 километра, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Двамата полицейски чиновници настигнали тежкотоварен автомобил, с турска регистрация, който криволичел и създавал действителни предпоставки за произшествие. Междувременно станало ясно, че гумата по пътното платно е от камиона и водачът безусловно карал по джанта. Униформените незабавно го спрели и още при поискване на документите станало ясно, че мъжът управлявал под въздействието на алкохол. Тест с дрегер открил над 1.2 промила алкохол в издишания въздух.

Пристигналият на място екип от Нова Загора е направил оглед, при който станало ясно, че регистрационният номер на товарния автомобил е облепен с изолирбанд.

Мъжът е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа, работата по документирането на случая продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР