Полицаи от сектор Специални тактически действия“ на Областната дирекция на

...
Полицаи от сектор Специални тактически действия“ на Областната дирекция на
Коментари Харесай

Полицаи обезвредиха на магистрала `Хемус` неадекватен шофьор с газов пистолет - 112

Полицаи от бранш „ Специални тактически дейности “ на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен са обезвредили тази заран несъответстващ водач, който е пътувал по автомагистрала „ Хемус “ в източния й сектор сред Варна и Белокопитово, заяви представителят на регионалната полиция Ася Йорданова.

Малко след 7 часа в четвъртък в дежурната част на ОДМВР- Шумен бил признат сигнал от водачи, пътуващи по „ Хемус “ в посока София за водач на БМВ, който криволични по пътя.

Към 346 километър на автомагистралата при етапна връзка Търговище, е изпратен полицейски екип. След обход по сектора униформените открили спрял в спешната лента за придвижване лек автомобил БМВ с търговищка регистрация. Мъж лежал на шофьорската седалка и държал оръжие в дясната си ръка. Мястото било обезопасено.

За подпомагане е изпратен екип на бранш „ Специални тактически дейности “ към ОДМВР- Шумен. Мъжът в автомобила не извършил полицейско предписание да отвори вратата, която била заключена. Предприети били незабавни дейности за изземане на оръжието, а мъжът е бил изведен от автомобила. Установена е самоличността му – на 21 години от Търговище.

Оръжието е газов револвер, не е записано по избрания ред. Автомобилът бил с прекъсната регистрация, откакто на водача е бил формиран за дрифт при започване на септември в Търговище. Имал и различен формиран акт за същото нарушаване, който апелира сега. 21-годишният мъж има издадени общо 22 фиша за превишение на скоростта. Всички, като се изключи 2 са платени. Правоспособен лидер е от година и половина. За несъблюдение на полицейско предписание е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР