Полицаи от Първо РУ - СДВР задържаха двама в момент

...
Полицаи от Първо РУ - СДВР задържаха двама в момент
Коментари Харесай

Спипаха дилъри на дрога по време на сделка в София

Полицаи от Първо районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи задържаха двама в миг на договорка с дрога, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Спецоперацията за противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции е извършена на 10 октомври от чиновници на столичното Първо районно управление (на МВР).

В хода на дейностите, след покупко-продажба на дрога наоколо до учебно заведение, криминалистите пристъпили към задържане на двама мъже. Единият от тях не се подчинил и пробвайки се да избяга с мощна електрическа тротинетка, блъснал трима от чиновниците.

Последвало гонене, което завършило, когато беглецът се блъснал в паркиран лек автомобил, а при задържането оказал гневна опозиция. Установена е самоличността му – 19-годишен, престъпно проявен.

В хода на процесуално-следствените дейности у купувача, който бил арестуван за период до 24 часа, са открити два пакета със зелена тревиста маса, а от жилището на продавача са конфискувани електронна везна, мобилен телефон и дребна парична сума.

Събраните по случая материали са докладвани в Софийската градска прокуратура и на 19-годишния е повдигнато обвиняване .

Наложена ме у мярка за неотклонение „ парична гаранция " в размер на 3000 лв..

На потърпевшите полицейски чиновници осъществени медицински прегледи. Един от тях е с фрактура на ръка, а различен - с леки пострадвания в региона на двете ръцете.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР