Полицаи от Първо районно управление задържаха 29-годишен пловдивчанин, наръгал непълнолетно

...
Полицаи от Първо районно управление задържаха 29-годишен пловдивчанин, наръгал непълнолетно
Коментари Харесай

Мъжът, намушкал дете в Пловдив, посрещнал полицаите с два ножа

Полицаи от Първо районно ръководство задържаха 29-годишен пловдивчанин, наръгал малолетно момче. При ареста му той оказал гневна опозиция и посрещнал чиновниците на реда, въоръжен с два ножа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 1 ноември 16-годишно момче е било намушкано на кръстовището сред бул. " Никола Вапцаров " и ул. " Димитър Талев " от чужд, който избягал. Сигнал за случилото се бил получен в полицията към 18,45 ч. Според предварителната информация, до момента в който чакал да пресече на пешеходна пътека, младежът бил прободен в гърба. На потърпевшото момче е оказана здравна помощ в болница, а в хода на проведените незабавни оперативни и издирвателни дейности е открита самоличността на нападателя.

Вчера униформени потърсили причинителя на адреса му. Заради указаната опозиция се наложило по отношение на него да бъде употребявано помощно средство тейзър. Отведен е в ареста на Първо районно управление (на МВР), а за случая е известена Районната прокуратура. Работата за изясняване на случая продължава съгласно напътствията на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР