Полицаи и митничари спретнаха голяма акция в складова база ОКС

...
Полицаи и митничари спретнаха голяма акция в складова база ОКС
Коментари Харесай

Спецакция във Враца! Хванаха сина на Иван Чейнджаджията с незаконни цигари

Полицаи и митничари спретнаха огромна акция в складова база ОКС във Враца. Хайката била ориентирана против сина на Иван Чейнджаджията – Асен, който продавал противозаконни цигари, съобщава BulNews.bg.

От рано сутринта три цивилни коли на полицията без обозначителни знаци се заредили да чакат Асен пред склада му за алкохол. Ченгетата го следили освен поради татко му, който сега е в пандиза поради владеене на контрабандни цигари, само че и тъй като самият Асен докарвал положителни пари от незаконната активност.



Днес обаче му била приготвена засада пред неговия склад №12. Асен слязъл от колата си, свалил огромен сак с нередовна акцизна стока и ченгетата го сгащили на мига. Униформените щракнали белезниците на към 40-годишния врачанин и създали обиск на склада. Малко по-късно на мястото пристигнали и чиновници на икономическа полиция, а екип униформени отишли да претърсват дома на Асен за още противозаконни цигари.

Според осведомени врачанинът продавал цигари без бандерол в склада си в ОКС от много време и това е третият път в границите на 15 дни, в който го хващат.

От полицията потвърдиха информацията на медията ни и дадоха обещание по-късно през днешния ден да изнесат повече детайлности за акцията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР