Полицаи гониха 29-годишен дрогиран шофьор в Морската градина в Бургас.

...
Полицаи гониха 29-годишен дрогиран шофьор в Морската градина в Бургас.
Коментари Харесай

Зрелищна гонка с дрогиран шофьор в Морската градина в Бургас, арестуваха го на плажа

Полицаи гониха 29-годишен дрогиран водач в Морската градина в Бургас. Наложило се чиновниците на реда да употребяват физическа мощ, с цел да изведат лидера от автомобила, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Гонката се е случила снощи около 21:40 ч. в региона до ресторант " Воденицата " в Морската градина. Полицейски чиновници от Пето Районно ръководство - Бургас подали звуков и светлинен сигнал за прекъсване на лек автомобил  " Сеат леон "  с шуменска регистрация, движещ се против тях по крайбрежната алеята в посока моста.

Водачът на автомобила не се подчинил и траял да се движи в посока хотел " Приморец ", като е бил последван от полицейския автомобил. Малко преди входа на Морската гара колата навлязла на плажната линия и забоксувала.

Водачът отказал да излезе от автомобила и оказал гневна опозиция, което наложило потреблението на физическа мощ и помощни средства - белезници.

Констатирано е, че това е 29-годишен мъж от Шумен, който е тестван за приложимост на алкохол и опиати, като втората проба била позитивна за приложимост на амфетамин и метамфетамин.

Мъжът отказал да даде кръв за химичен разбор. Задържан е за период до 24 часа.

Работата по случая продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР