Политолозите доц. Татяна Буруджиева и проф. Анна Кръстева коментираха в

...
Политолозите доц. Татяна Буруджиева и проф. Анна Кръстева коментираха в
Коментари Харесай

Политолог: Рухна митът, че няма незаменими

Политолозите доцент Татяна Буруджиева и проф. Анна Кръстева разясниха в Сутрешния блок на Българска национална телевизия митингите и политическите процеси в страната.

„ Много е значимо по какъв начин гледаме и четем едни данни сподели Буруджиева по отношение на изследването на Тренд, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия са с доста сходни проценти. В момента сме в един котел “, подсети тя поради митингите.

Според нея данните не са доста настоящи. „ Смятам, че периферията на ГЕРБ не признава, че ще гласоподава за тях, тъй като не е влиятелно сега това. Да не забравяме обаче, че всяка партия има последователи, които я подлагат на критика “, разясни доцент Буруджиева.

Според проф. Кръстева е рухнал митът, че няма незаменими и няма опция на сегашните управници. „ В момента виждаме едно застинало време и едни ужасно динамични политически процеси “, съобщи тя.

Доц. Татяна Буруджиева изясни, че смисълът да не се подава оставка при 64 дни на митинги, е властта да не се огъва, тъй като другояче недоволните могат и години наред да излизат на улицата и всяко държавно управление да подава оставка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР