Политологът Румен Дечев коментира по 7/8 тв защо изборите във

...
Политологът Румен Дечев коментира по 7/8 тв защо изборите във
Коментари Харесай

Румен Дечев: Опитват се да фалшифицират изборите във Франция

Политологът Румен Дечев разяснява по 7/8 тв за какво изборите във Франция са значими за ориста на Европа и на целия свят:

" Изборите във Франция се организират в конюнктура на жестока битка сред глобализма и опитите на народите да отхвърлят неговия капак. Те са опит за пробив в тоталното владичество на глобализма най-малко в Европа и Атлантическия свят. Точно от тази позиция те би трябвало да бъдат преценени и да ни е ясно, че тук не става дума за системи, а за битка с всевъзможни средства. Тези избори се фалшифицират в интерес на Емануел Макрон.

Вие си спомняте, че когато той пристигна на власт, започнаха най-мащабните митинги, които Франция в новата си история е претърпяла, това са жълтите жилетки, които последната година бяха заменени от митингите против пандемичните ограничения. И зад двете стоеше Макрон. Той беше незнаен министър на стопанската система в държавните управления на Саркози.

Изведнъж, когато Фион набра мощност и стана водач за президентските избори като претендент на десницата, против него се стовари един удар - композиция от медийна офанзива за това, че той бил привлякъл брачната половинка си и сина си като помощник, което не е неразрешено във френското законодателство. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР