Политологът Калоян Методиев написа критичен коментар в социалните мрежи заради

...
Политологът Калоян Методиев написа критичен коментар в социалните мрежи заради
Коментари Харесай

Дясната ръка на Нинова писна: Изкривена власт! Радев играе на местни избори със собствени кандидати

Политологът Калоян Методиев написа сериозен коментар в обществените мрежи поради президента и локалните избори. Ето какво написа той в персоналния си фейсбук профил.
Мнозинството мълча, когато служебният кабинет извършваше поголовни чистки в прорез с традицията, законите и конституцията. Сега от президентството пускат служебните си министри и регионални шефове да „ крещят “ по медиите за промените в администрацията. Когато сменяха нелегално хора не реваха! Когато правеха нелегално партии не реваха! Когато Радев с ГЕРБ, Възраждане и Движение за права и свободи нелегално сваляше постоянно държавно управление не плача!
Постоянно предава гласоподаватели, митинги, подкрепили го партии и хора. Сега прави следващата си политическа скица за локалните избори. Привикват хора в президенството за указания. Малцина към този момент обаче откликват. Един пародиен СМС, който схваща от политика колкото индианец от генетика, прави срещи, дава упътвания и реди листи с общински съветници.
Поредната корист с власт на президентството е в ход. Действащ президент играе на локални избори със лични претенденти. Европейски феномен като илюстрация на една изкривена власт.
Събрал е служебна кохорта и щурмува локалното самоуправление. Какво друго да прави цяло служебно държавно управление в президенството от заран до вечер, с изключение на да се пробва да се върне на власт. Пари имат доста, държавни запаси имат неограничени, вкус за власт имат и им липсва единствено действителната власт. Новата партия ще я афишират след локалния избор. Само да не се изненадат от резултата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР