Смущаващо видео показва очевидно отчаяни военни вербовчици, които изглежда грабват

...
Смущаващо видео показва очевидно отчаяни военни вербовчици, които изглежда грабват
Коментари Харесай

Украйна „грабва мъже от улицата за фронтовата линия“ в тактика „по-лоша от руснаците“, докато Путин напредва

Смущаващо видео демонстрира явно обезверени военни вербовчици, които наподобява сграбчват мъже от улицата в Украйна, с цел да служат на фронтовата линия, до момента в който съветските сили напредват в Харков.

Стихът за набиране на мъже както в Украйна - по този начин и на тези, които са избягали в чужбина - се счита за сериозен, защото съгласно известията Русия през днешния ден поема контрола над Вовчанск, стратегически град в посока на главната цел на Владимир Путин, град Харков.

Притесненият Володимир Зеленски анулира пътешестване до Испания и Португалия, с цел да остане в своята обсадена, опустошена от война страна. В някои случаи дами нападат офицери от Териториалния център за набиране на личен състав, които се пробват да активизират украинските мъже.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Украински водачи разполагат дронове камикадзе, до момента в който 30 000 съветски бойци гъмжат от източната граница

В едно видео трима офицери във военни униформи бутат мъж с спортен екип в микробус. Полицай се отдалечава и се скрива в немаркираната си кола, като че ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР