Политологът Емил Соколов сподели своето мнение за случващото се в

...
Политологът Емил Соколов сподели своето мнение за случващото се в
Коментари Харесай

Емил Соколов: ГЕРБ се държат като подрастваща девойка, която чака да бъде гонена и сваляна

Политологът Емил Соколов показа своето мнение за протичащото се в елита на политиката у нас.

" По всяка възможност сглобката ще издържи, просто ще сме очевидци на следващото предоговаряне на някакви неща. Борисов се закани още преди изборите, че ще види резултатите и надлежно ще изиска някакви неща да се разискват и проучват. Оказа се, че резултатите не са в негова изгода. ГЕРБ губи много общини. По отношение на регионалните градове в случай че през 2015 година са имали 22 града, в този момент имат 13, т.е. съществено е намаляла поддръжката ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Тревожното ще е кои министри ще бъдат атакувани. Защото ще има такива. Такива, които Борисов смята, че не са откликнали на неговите желания и неговия сексапил, по всяка възможност ще бъдат отстреляни. Анализът на ГЕРБ ще покаже, че не са се справяли или не са изпълнили някаква стратегия. Но толкоз месеци за какво нямаше оценки от страна на ГЕРБ, по какъв начин по този начин внезапно в този момент след изборите и към вота на съмнение стана това. Много са типични за Борисов този вид трикове. Той още вечерта след изборите в Пловдив излезе с една хрумка за коалиция сред Политическа партия и Възраждане. Въпросът е на какво разчита Борисов и какво желае ", разяснява Соколов.

" ГЕРБ сега се държат като подрастваща госпожица, която чака да бъде гонена, сваляна, убеждавана, предоговаряна. На Борисов тази позиция му идва от вътрешната страна, само че в последна сметка приказваме за ръководството на страната ", уточни политологът.

Пеевски в последните седмици наподобява доста забързан, доста е деен, включва се на всички места, пробва се да построи към себе си един месиански профил, по какъв начин все той взема решение проблемите на страната. Тази неочаквана промяна на Карадайъ е още една стъпка към това той да почисти облика си и да се оправдава по някакъв метод. За какво бърза ще разберем когато пристигна конгреса на Движение за права и свободи ", приключи специалистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР