Политологът доц. Даниел Смилов коментира по БНТ, че две неща

...
Политологът доц. Даниел Смилов коментира по БНТ, че две неща
Коментари Харесай

Доц. Даниел Смилов: Два ключови проблема бяха заглушени по време на тази кампания

Политологът доцент Даниел Смилов разяснява по Българска национална телевизия, че две неща са изпъкнали и след това ненадейно са изчезнали по време на акцията като основни проблеми: 

" Това беше забавна акция. Тя стартира под знака на Магнитски и някак си внезапно тази тематика изчезна. За мен това е една от характеристиките как става по този начин в демократично общество със свободни медии - една тематика за основни политици, които са вкарани в лист, да изчезне и да не се разисква?!

Проблемът е, че в случай че това не остане разнищено, тези въпроси, които остават висящи, ще тежат и на съставянето на държавно управление. Имаше и втори акцент с генериране на усещане, че пред страната виси финансова злополука, само че това беше разсеяно. Финансовият министър излезе с такива изказвания, след това си ги опроверга, наред с други авторитетни хора, като Българска народна банка се включи в това.

Тези страхове се генерират, с цел да се каже, че някакъв компромис би трябвало да се направи. Или би трябвало да влязат партии с корупционна известност или партии, на които геополитическата им ориентировка не е наред... "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР