Политологът Албена Танева направи коментар относно решението министърът на транспорта

...
Политологът Албена Танева направи коментар относно решението министърът на транспорта
Коментари Харесай

Албена Танева: Назначаването на Гвоздейков прилича на някаква игра

Политологът Албена Танева направи коментар по отношение на решението министърът на превоза в служебното държавно управление Георги Гвоздейков да оглави изборния щаб.

" Назначаването на Гвоздейков наподобява на игра. Да погледнем по-тясно на картинката. Това са избори и няма по какъв начин да има толкоз огромна динамичност, че един деен деятел да е бил член на една политическа партия, по-късно внезапно да придобие някаква огромна промяна поради това, че е останал на своята позиция. Мисля, че пристрастеностите са повече в сравнение с е належащо. И считам, че всеки в границите на по-устойчивите усещания, които е оставил - да бъде рационален, способен, виновен, честен, тъй като който изиграе ролята си по този метод, най-дългосрочно ще бъде на терена ", сподели тя.

" Служебното държавно управление има една значима функционалност и по принцип не му е работа да се занимава с кадрови проблеми. Ако има доста съществени учредения за освобождението на някого, тъй като няма да може да се оправи с тези свои функционалности, да кажем, че е целесъобразно. Но за късия небосвод, в който ще съществува, той има доста по-различни задания - да създаде изборите и да поддържа ръководството на страната в колкото може по-спокоен и сполучлив формат. Иначе чистката е по-голям проблем и е мотив да се обърнем към смисъла на държавната администрация. Обикновено се приказва по доста отрицателен метод. А в случай че си дадем сметка, че ние с изключение на всичко се и развиваме, това се случва с помощта на способени хора и неуважителния метод, по който се приказва и се намесват в разнообразни интервали разнообразни политически сили. Предстоят избори, партиите да си огледат своите претенденти, с цел да могат да имат причини за хората, кото са издигнали, а не по-късно да се изненадват ", сподели още Танева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР