Политиците отново ни дадоха обещания, които отидоха на вятъраКогато ми

...
Политиците отново ни дадоха обещания, които отидоха на вятъраКогато ми
Коментари Харесай

Антон Радичев: Когато ми свърши горивото, спирам да карам!

Политиците още веднъж ни дадоха обещания, които отидоха напразно

" Когато ми свърши горивото, спирам да карам! Преди Нова година си заредих колата догоре, употребявайки отстъпката от 25 стотинки. Политиците взеха глупавото решение да отстранен понижението и още веднъж ни дадоха обещания, които отидоха напразно. С тези високи цени на горивата и в същото време ниски заплати на хората ще им е доста мъчно да се оправят, съвсем невероятно сега. "

Това с тъга на сърцето показа Антон Радичев във връзка края на отстъпката от 25 стотинки за зареждане на гориво, представен от. Антикризисната мярка можеше да се употребява за последно на 31 декември 2022 година

Спирането на помощта провокира километрични опашки на бензиностанциите в последния ден на годината. Първоначално бе признато отстъпката да се ползва до привършване на заложените в бюджета 150 милиона, като след това за нея бяха отпуснати още 38 милиона лв., с цел да продължи до края на 2022 година Служебното държавно управление приготвяше продължение на компенсацията до 31 януари, а по-късно и за най-бедните българи, само че това по този начин и не се случи.

Според именитата треньорка по гимнастика Нешка Робева депутатите ни залъгват, с цел да успокоят ситуацията.

" Тъкмо свикнем с високата цена, и тя се подвига още и се въртим в обаян кръг. Като деен водач постоянно използвах отстъпката. Зареждам гориво в Ботевград, тъй като е най-евтино. Но не знам докога ще издържи индивидът от бензиностанцията, тъй като споделя, че поради ниските цени, които поддържа, постоянно получава закани ", описа разочарована Робева.

И добави: " Цената не удря единствено транспортното средство, удря всичко - хлябът скочи, макар че падна ДДС-то, цената на газа също отива нагоре. Политиците единствено ни баламосват. Внушават ни, че би трябвало да оказваме помощ, само че ние сме избрали тези управници да оказват помощ най-много на личния си народ и да се грижат за нашите ползи, а не за личния си джоб и благополучие ", безапелационна е именитата треньорка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР