Политиците ни имат доста дефицити. При някои са видими интелектуални

...
Политиците ни имат доста дефицити. При някои са видими интелектуални
Коментари Харесай

Д-р Гълъбова: Борисов ми прилича на питон, който се увива и в един момент ще задуши жертвата си

" Политиците ни имат много дефицити. При някои са забележими интелектуални - не доближават равнището, за което претендират, че имат. Но имат доста съществени дефицити във връзка с прочувствения и обществения разсъдък и доста съществени дефицити във връзка с морала ".

Това съобщи за БНР доктор Цветеслава Гълъбова, която е шеф на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски " и беше претендент за депутат от " Левицата! ".

" Тези хора към този момент повече от месец разиграват едно театро. Аз имам дълбокото разбиране, че те са се договорили за нещо. Сега всичко това е едно зрелище, което обаче ни коства пъклен скъпо. Но те въобще не се интересуват от нас. Те са се разбрали за нещо и в този момент ни показват това театро - че водили договаряния, че кой бил обиден, кой бил нахален ", уточни доктор Гълъбова.

" За мен най-лошото от цялата тази обстановка, която се развива в последните 2 години, е, че един Бойко Борисов, една Десислава Атанасова, една Деница Сачева се оказват политици от висша класа - до къде стигнахме... А в действителност Борисов ми наподобява на един питон, който се увива, увива и в един миг ще задуши жертвата си ", добави още доктор Цветеслава Гълъбова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР