Политиката се превърна в шоубизнес, от който не виждам резултати

...
Политиката се превърна в шоубизнес, от който не виждам резултати
Коментари Харесай

Светльо Витков: Слави Трифонов върви по пътя, който започнах преди 10 години

" Политиката се трансформира в шоубизнес, от който не виждам резултати като положително ръководство за българския народ или както обичат да споделят - за суверена. Би трябвало шоуто да е разграничено от политиката. Като известни шоумени знаем американския президент Роналд Рейгън, който е един от най-успешните американски президенти. За жал в българската реалност господин Трифонов (Слави Трифонов - б.р.) върви по пътя, който започнах преди 10 години. Той има необикновено, голямо и неповторимо утвърждение от българския народ, само че казусът стартира в този момент. Проблемът стартира, откакто получиш публичното утвърждение. Въпросът е какво ще направиш с него “, сподели в предаването " Хоризонт до обед " по БНР Светослав Витков, вокалист на група " Хиподил " и ръководител на политическа партия " Глас национален ". 

Според него политическият план на Слави Трифонов ще завърши през 2022 година:

" Най-кратко казано - от доста високо се пада доста бързо, като се удариш в земята от доста високо - няма ставане ".

Светослав Витков разяснява, че когато стартира да се образува държавно управление, жителите ще схванат същинската реалност каква е - за какво са си дали гласа и за кого:

" Господин Трифонов, когато вземе като втора политическа мощ мандат, в случай че бъде подсилен от ГЕРБ, ще би трябвало да направи държавно управление и тогава хората ще кажат - ние гласувахме за теб против статуквото, а ти правиш кабинет с ГЕРБ. Неговото крушение ще стартира тогава ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР