Политиката на настоящото немско правителство може да доведе до оставката

...
Политиката на настоящото немско правителство може да доведе до оставката
Коментари Харесай

Daily Telegraph: Курсът на немското правителство може да доведе до оставката на Щолц

Политиката на актуалното немско държавно управление може да докара до оставката на канцлера Олаф Шолц. Това се споделя в публикация, оповестена в „ Daily Telegraph “.

" Някога на Германия се възхищаваха и завиждаха, а в този момент тя се трансформира в образец за това какъв брой доста вреди може да аргументи една неправилна външна и енергийна политика ", написа вестникът.

Според вестника Шолц се пробва да угоди по едно и също време на съдружниците от НАТО и на Русия, " само че никой не го почита “. При Шолц на Германия не се има вяра, тя е " презирана " в Източна, Централна и Северна Европа повече от всеки различен път в следвоенния интервал. Освен това 2/3 от гласоподавателите считат Шолц за виновен за неуспеха в обезпечаването на енергийната сигурност на страната, което заплашва със сериозен стопански спад.

Или сегашната ръководеща коалиция ще бъде изправена пред опасността от раздробяване, или Германия ще " капитулира пред Путин ", написа вестникът.

" Миналата седмица Шолц и сътрудниците му приветстваха рухването на Борис Джонсън. Но канцлерът на Федерална Република Германия е изправен пред собствен личен призрачен сън. Злорадството му може да не продължи дълго ", счита вестникът. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР